Profesiju karuselis 30.maijā

Publicēšanas datums

proj bild

Priekules vidusskolas 1. - 5. klašu skolēni 30. maijā iegrieza ”Profesiju karuseli”. Pasākums tapa projekta “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” Nr.8.3.5.0/16/I/001ietvaros.

            Apmeklējot darbnīcas, skolēni pie darbnīcu vadītājiem varēja iepazīties ar astoņām dažādām profesijām: friziera, pavāra, trenera, galdnieka, dārzkopja, keramiķa, dizainera un mediķa, kā arī uzzināt šo profesiju apgūšanas iespējas.

            No darbnīcām katrs skolēns varēja sev līdzi aiznest gan jaunas zināšanas, gan piekariņu, sēkliņas izaugšanas noslēpumu, pašizgatavotu māla nieciņu, gan visgaršīgāko sviestmaizīti, varbūt arī “nedaudz sāpošu” pirkstiņu, vai vienkārši līdzdarbošanās prieku krāsu šļakatās, sporta aktivitātēs vai friziera darbu strādājot.

           Klašu kolektīvi un audzinātājas saka lielum lielo “Paldies!” visiem lieliskajiem darbnīcu vadītājiem par sirsnību, humoru un ieguldīto darbu! Īpašs “Paldies!” Purmsātu speciālās skolas skolniecēm, ka viņas padalījās ar savām iegūtajām pavāra palīgu zināšanām un prasmēm!

Foto galerija

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker