Orientēšanās sacensības „Iepazīsti Priekuli”

Drukāt
Publicēšanas datums Autors administrācija

29. aprīlī Priekules vidusskolas Skolēnu dome organizēja pasākumu Priekules pilsētā - orientēšanās sacensības „Iepazīsti Priekuli”. Sacensībās varēja piedalīties 3-5 cilvēku komanda, kurā vismaz viens dalībnieks ir pilngadīgs. Komandām bija uzdevums pēc kartes atrast kontrolpunktus un izpildīt konkrētus uzdevumus, kas tika doti katrā kontrolpunktā. Visa trase bija aptuveni 10 km gara. Tālākie kontrolpunkti atradās Brāļu kapos un Valta birzī. Skolēni katrā kontrolpunktā bija sagatavojuši dažādus uzdevumus: jāsaliek puzle ar Priekules pilsētas attēliem, jāatpazīst Priekulē pazīstami cilvēki, jānogāž bundžas, metot bumbiņu, jāsaliek tautasdziesmas, jāizkrata bumbiņas no kastes, kas uzsieta uz muguras, jāatpazīst maisiņos ieliktie graudaugi, jāatbild uz 3 jautājumiem par Priekuli.

Tā kā laikpstākļi no paša agra rīta nebija neiepriecinoši (visu laiku lija lietus), tad jau sākām domāt vai kāda komanda pieteiksies. Liels bija mūsu prieks, ka pieteicās 7 komandas – „Best forever”, „Pēdējā brīdī”, „Oranžie”, „Iphone”, „Just do it”, „Maija” un „Priekules pokemoni”. Visas komandas varonīgi izskrēja trasi un izpildīja visus uzdevumus. Šajās sacensībās 1. vietu ieguva komanda „Priekules pokemoni”, 2. vietu – komanda „Oranžie” un 3. vietu – komanda „Best forever”. Pēc sacensībām dalībnieki un organizatori varēja baudīt mūsu atbalstītāju sarūpēto maltīti – skābeņu zupu, Druvienas rupjmaizi. Liels paldies par to kafejnīcas „Ikars” īpašniekam Vaclovam Kadaģim un Priekules maizes ceptuvei.

Un vēlreiz liels paldies visiem dalībniekiem par izturību un atbalstu sacensībās. Un liels paldies Priekules vidusskolas skolēniem, kas palīdzēja pasākuma organizēšanā un norisē!

Sanita Pāvila

Priekules vidusskolas

direktores vietniece audzināšanas darbā

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker