Draudzības festivāls Tirvā

Drukāt
Publicēšanas datums Autors administrācija

Mūsu skola jau vairāk nekā 50 gadus piedalās draudzības festivālā, kurā iesaistās jaunieši no Tirvas, Priekules, Gdovas un Salantu skolas. Šogad festivāls notika Tirvā. Šis mums bija īpašs festivāls, jo skolā mācāmies pēdējo gadu.

Pirmās dienas vakarā notika nakts trase. Tika izveidotas jauktās komandas, lai mēs sadraudzētos ar jauniešiem no citām delegācijām. Mums tika doti dažādi uzdevumi. Viens no tiem bija atminēt dziesmu nosaukumus un to izpildītājus. Tas notika Tirvas kinozālē.

2. dienā notika suvenīru tirdziņš, modernā teātra izrāde ‘’Kukulītis’’, sporta spēles, kurā komandas piedalījās stafetēs un spēlēja volejbolu, nacionālais koncerts un diskotēka.

3. dienā bija ekskursija pa Tartū. Apskatījām pilsētas laukumu, bijām arī universitātē un pilskalnā. Ekskursijas beigās vidusskolas dejotāji pilsētas rātslaukumā nodejoja deju, ko iepriekšējā dienā dejoja nacionālajā koncertā. Pēc ekskursijas devāmies atpakaļ uz skolu, lai piedalītos popmūzikas koncertā ‘’ Fabrikas zvaigzne’’.

Šis festivāls mums atmiņā paliks ar garšīgu ēdienu, foršu kompāniju un dažādiem smieklīgiem atgadījumiem. Kā jau katru gadu, pirms festivāla dienas ir stresainas, visi ir nervozi un kašķīgi, bet tas pieder pie lietas. Beigu beigās viss bija labi, festivāls bija izdevies. Paldies skolotājiem , ka devāt mums iespēju pēdējo reizi piedalīties festivālā.

Lielu paldies sakām pedagogiem Valentīnai Remesei, Sanitai Pīlagerei, Lienei Sokolovskai, Agritai Hanzovskai, Agitai Rukutei, Zanei Važai, Kristapam Šteinbergam  par atbalstu gatavojoties festivālam un festivāla norises dienās. Paldies skolēniem, kas gatavojās un piedalījās festivālā, par ieguldīto darbu un entuziasmu. Paldies sakām arī Priekules novada pašvaldībai par atbalstu, lai Priekules vidusskolas skolēni varētu piedalīties festivālā. Un īpašu paldies sakām mūsu šoferītim Ivaram Vismanim, ka brauciena laikā varējām justies droši un komfortabli.

12. klases meitenes, skolotāja S. Pāvila

Fotogalerija

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker