Pasākums "Politiķis ir tikai cilvēks"

Drukāt
Publicēšanas datums Autors Intars


Otrdien, 8. martā norisinājās  pasākums  “Politiķis ir tikai cilvēks”  ar Dienvidkurzemes novada deputātiem. Šoreiz jaunieši kopā ar deputātiem vienojās komandas spēlē “Pārnesums”.
Sportisku aktivitāšu laikā jaunieši gan aktīvi izkustējās, gan atvērti diskutēja un iepazina kāda ir deputātu Andra Jankovska un Raivja Kalēja ikdiena strādājot domē. Protams, diskutējot, pārliecinājāmies, ka politiķis tik tiešām ir tikai cilvēks.
Paldies  deputātiem Andris Jankovskis un Raivis Kalējs par aktīvu iesaisti pasākumā.
Paldies Reinholds Ditke par Pārnesums novadīšanu un Priekules daudzfunkcionālā sporta halle par uzņemšanu.
Paldies jauniešu organizācijai YOUPluss un Andrim Kāpostam par organizēšanu, satikšanos un būšanu kopā.
Paldies visiem 22 mūsu Priekules vidusskolas jauniešiem par dalību, atvērtību un smaidošo adrenalīna dozu visam pavasara cēlienam. 

Ko par notikušos saka mūsu jaunieši:

Manuprāt, tā bija laba iespēja sarunāties ikdienišķi ar augstāka amata personām un vairāk saprast, ka politiķis tik tiešām ir tikai cilvēks. Sporta aktivitātes arī bija jautras un attīstošas.
/Luīze Rozenberga, 9. klase/

Man radās labs priekšstats par politiķiem,viņi bija ļoti komunikabli, kad spēlējām spēli, mācēja ar jauniešiem saprasties. Tas tiešām bija forši.Uzzināju patiesībā daudz ko jaunu, ko nezināju, kāda patiesībā ir politiķu dzīve un pienākumi,un kā viņi vispār nonākuši šajā amatā.Ja man jautātu vēlreiz, vai vēlos piedalīties, bez šaubām teiktu JĀ!
/Daniela Zube, 9. klase/ 

Manuprāt, šis pasākums bija perfekti izdevies. Sporta aktivitāte, bija tas pats, kas laba sporta stunda, tikai ar politiķiem, kuri ļoti aktīvi iesaistījās. Pēc aktivitātes sarunās ar politiķiem uzzināju daudz jauna par to, kāds viņu darbs ir īstenībā.
/Roberts Roga, 9.klase/

Pasākums tiek organizēts AIF projekta “Jauniešu vienas pieturas aģentūra” ietvaros. 
Projektu “Jauniešu vienas pieturas aģentūra” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EZZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Roberts_Klepis-09125_800x600.jpgRoberts_Klepis-09126_800x600.jpg#LīdzdalībaVisiem #ParticipationForAll #AktīvaJaunatne #ActiveYOUth #AktivoIedzivotajoFonds #ActiveCitizensFund #Youpluss #Jauda, #PriekulesDaudzfunkcionālāSportaHalle
 

Rita Ceriņa
Priekules vidusskolas
direktores vietniece

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker