Labo darbu nedēļa

Publicēšanas datums

DIPLOMSPrint 1 2 page-0001

AR 350 LABIEM DARBIEM UN 16 000 DALĪBNIEKIEM, NOSLĒGUSIES „LABO DARBU NEDĒĻA 2022", KAS VISĀ LATVIJĀ NORISINĀJĀS NO 3.-9.OKTOBRIM!

Darot kopā, var izdarīt vairāk labu darbu!

Mūsu skolā akcijā piedalās 11. gadu-par to liels prieks un gandarījums!

* Mūsu skolas skolotāja Marika Šeflere ir arī friziere, un katru gadu viņa atbalsta arī privāti labo darbu nedēļu. Jau septembra beigās Marika pirmo reizi iepriecināja ukraiņu ģimeņu bērnus , jauniešus un studenti Vaiņodē un bijusi ciemos otro reizi-oktobra sākumā.Jāatzīmē, ka Marika akcijā piedalās visus 14 gadus!Mums prieks un lepnums par Taviem labiem labiem un silto sirdi.

* 1.kl.,6.kl.,8.kl.bērni, vecāki, pedagogi  ciemojās  un iepriecināja  dzīvniekus ar barību,segām,rotaļlietām ,avīzēm,arī naudu un citām nepieciešamajām lietām - dzīvnieku aizsardzības biedrībā "Liberta".Paldies skolotājām Marikai Šeflerei, Jekaterinai Tiškus, Agitai Zuļģei, Ilonai Balandei, Sanitai Pīlagerei, Gunai Remesei.

Paldies vecākiem un jauniešiem.

* 6.kl.kopā ar pedagogiem, vecākiem savāca, sasēja, aizveda, nodeva vairāk kā pustonnu makulatūru.Paldies skolotājām Jekaterinai Tiškus,Agitai Zuļģei,

kā ari atbalstītājai  Leldei Sērmoliņai.

Paldies vecākiem un jauniešiem!

* “Labo darbu nedēļa” ir laiks, kad aicinām palīdzēt gan līdzcilvēkiem, gan dzīvniekiem, gan Latvijas dabai, gan sabiedrībai kopumā. Mūsu skolas 7.b klase ar audz. Gunu Remesi un 10.kl. ar audz. Agitu Rukuti atbalstīja labo darbu ideju un kopā ar vecākiem un pedagogiem ziedoja dažādas jaukas un sirsnīgas dāvaniņas soc. aprūpes centra "Laimas" ļaudīm. Paldies 4.akl.,Agnesei Razmai un vecākiem, paldies Dzintrai Sležei, paldies Gunaslavandas , paldies Anitai un Gatim Ozoliem.Paldies visiem par sirdssiltumu!

* 21.oktobra pēcpusdienā pie ukraiņu bērniem uz Vaiņodi devās mūsu skolas 3.klases bērni kopā ar audzinātāju Valentīnu Remesi un klases vecākiem.Dāvanās aizveda krāsojamās grāmatas, krāsu zīmuļus un saldumus/liels paldies vecākiem/,draudzējāmies, gājām rotaļās,dziedājām dziesmas,laukā kopīgi sportojām un futbolu uzspēlējām,uzzinājām, ka bērni mācās Vaiņodes vsk.,torti kopā ēdām!Lieliski pavadīts laiks!Un tikai vēlā vakarā atgriezāmies mājās! Paldies par sirsnīgo sagaidīšanu, cienastu un draudzēšanos!

Paldies audzinātājai, vecākiem un bērniem!Lai draudzība turpinās!

Akcija ir beigusies, un tās laikā mēs vairāk kā ikdienā sadarbojāmies un  palīdzējām.

Paldies visiem un ikvienam par Tavu sirds siltumu!

Lai prieks palīdzēt katru dienu!

Akcijas koordinatore skolā Agita Rukute.

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker