Projekta “Kontakts” noslēgums

Publicēšanas datums

valstsjaunatnesprogramma-logo krasains-300x108  vienkarss bez laukuma rgb v lv-39 0


Priekules vidusskolā norisinājies projekta “Kontakts” noslēguma etaps

Iniciatīva izglītības iestāžu pašpārvalžu atbalstam “Kontakts” tiek īstenota Jaunatnes politikas valsts programmas ietvaros ar mērķi stiprināt izglītības iestāžu pašpārvalžu attīstību. Projekta ideja ir Skolēnu domes telpas individualizēšana ar sienas gleznojuma tapšanu.

Projekta ietvaros notika gan telpas sagatavošana darbam, gan ideju skiču konkurss skolas ietvaros, līguma slēgšana ar mākslinieci un, protams, arī pati kulminācija – sienas gleznošana pēc skices meistardarbnīcu formātā.

Kopš 14. decembra pagājis vairāk kā mēnesis un projekta noslēgums notika 31. janvārī, kad uz atklāšanu tika ielūgti skolas vadības pārstāvji un pedagogi. Skolēnu domes pārstāvji iegūst pasākuma organizēšanas prasmes un pasākuma vadīšanas prasmes.

Idejas autores - Elizabete Minka un Alise Pāvila- savās runās pauž notikumu secību no idejas līdz projekta iesniegšanai, kā arī atziņu, ka ieguldītais darbs ir atmaksājies un sniedzis gandarījumu, kā arī pamudinājumu spert nākamos soļus un iesaistīties atkal jaunu projektu iesniegšanā.

Arī Priekules vidusskolas direktore S. Grosberga sveic jauniešus ar paveikto darbu, uzsverot idejas rašanās spēku un nozīmi, novēlot arī turpmāk rosināt un realizēt jaunas idejas ar projektu starpniecību.

“Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2022.-2024. gadam ietvaros”.

Priekules vidusskola

Rita Ceriņa

31.01.2023.

Galeriju skatīt ŠEIT>>>

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker