"Kafija pēc vēlēšanām" Priekules vidusskolā

Publicēšanas datums

7F049986-BF15-4BDE-8719-6B31CFF07F07

4F712F96-3CB2-46FE-B2A4-E5C231D2AAA9

"Kafija pēc vēlēšanām" Priekules vidusskolā
3. februārī Priekules vidusskolā noritēja pēdējā jauniešu tikšanās ar lēmumpieņēmējiem pasākuma cikla “Kafija pēc vēlēšanām” ietvaros. 


Pasākuma laikā jauniešiem bija iespēja radošā veidā iepazīt vadības procesus pašvaldībā gan iejūtoties lēmumpieņēmēju lomā, gan pārstāvot dažādu pašvaldības grupu viedokļus. Šī pasākuma laikā notika nebijis gadījums, kad simulācijas spēles  laikā neapmierināta iedzīvotāju grupa izveidoja protestu pret simulācijas dalībniekiem, kas pārstāvēja “domi” un protesta laikā pieprasīja “domes” pārvēlēšanu. Veicot pārrunas un atrodot risinājumu šis protests tika pārtraukts, bet iespaidu tas atstāja uz visiem simulācijas dalībniekiem.

Liels paldies Dienvidkurzemes novada pašvaldības deputātam Dzintaram Kudumam, Kultūras darba organizatorei Rigondai Džeriņai un Priekules pagasta un Priekules pilsētas apvienības pārvaldes vadītājam Andrim Razmam, kas atrada laiku, lai kopā ar jauniešiem piedalītos pasākumā.

Pasākums tiek īstenots projekta "Jaunatnes politikas attīstība Liepājas un Dienvidkurzemes pašvaldībās" ietvaros un to organizē “Attīstības platforma YOU+” sadarbībā ar Aizputes jauniešu “IDEJU MĀJU”.
Projekts “Jaunatnes politikas attīstība Liepājas un Dienvidkurzemes pašvaldībās” tiek finansēts ar Eiropas Komisijas “Erasmus+: Jaunatne darbībā”, kuru Latvijā administrē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, atbalstu.

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker