Drošāka interneta diena

Publicēšanas datums

int 

2024.gada 6. februārī jau 21. gadu pēc kārtas tiek atzīmēta Vispasaules Drošāka interneta diena (#DID2024) ar saukli “Drošāks internets sākas ar tevi!”, aicinot ikvienu domāt par to, kā mēs katrs rūpējamies par savu drošību internetā, un kāds ir mūsu ieguldījums, veidojot labāku interneta vidi.

Drošāka interneta diena tiek atzīmēta aptuveni 200 valstīs. Arī Priekules vidusskola atzīmēja savu dalību pasākumu kartē.

Mūsu 10.klases jaunieši šogad iesaistījās vairākās drošsinternets.lv rīkotajās aktivitātēs:

5.februārī 10.klases skolēni devās pie sākumskolas 3. un 4.klašu skolēniem, lai pārrunātu cieņas un privātas informācijas aizsargāšanas nozīmību. Jaunieši demonstrēja prezentāciju, rādīja animācijas filmiņu un piedāvāja radošas spēles jaunāko klašu skolēniem. Piedaloties šajā aktivitātē 10.klaes skolēni pilnveidoja prasmi uzstāties un sarunāties, bet jaunāko klašu skolēni ieguva jaunas zināšanas, izpratni un prieku par interesantu mācību procesu.

Bet 6.februārī 10.klase izmēģināja savus spēkus drošsinternets.lv rīkotajā “PRĀTA SPĒLES” tiešsaistes viktorīnā vidusskolēniem par daudzveidīgiem interneta drošības jautājumiem.

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker