Kajeras attīstības atbalsta pasākums "Vēlos studēt"

Drukāt
Publicēšanas datums Autors administrācija

proj bild

ES projektaNr.8.3.5.0/16/I/001"Karjeras atbalsts izglītojamiem vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs" ietvaros 17. oktobrī 12. klases izglītojamie devās uz Jelgavu. Mācību ekskursijas sākumā divpadsmitie apmeklēja Jelgavas Biznesa parku, kurā iepazinās ar bijušajiem un esošajiem uzņēmumiem un uzņēmējdarbības iespējām Jelgavā. Pēc tam tika iepazīta “Karameļu darbnīca”. Šajā uzņēmumā izglītojamie varēja uzklausīt un iztaujāt darbiniekus par karameļu biznesa izveidi, kā arī vērot un paši iesaistīties karameļu tapšanas procesā.

         Tālāk ekskuranti devās uz Latvijas Lauksaimniecības universitāti. Augstskolā izglītojamie uzzināja par dažādajām mācību programmām, tuvāk iepazinās ar Meža fakultāti, mēģināja sajust augstskolas ritmu. Dienas veikumu noslēdza nodarbība, kurā varēja uzzināt par darba devēja prasībām darba ņēmējam un darba lapās izpildīt gides sagatavotos uzdevumus par uzņēmējdarbību un izglītības iespējām Jelgavā.

         Pēc pašu izglītojamo domām, Jelgavā pavadītā diena bijusi ļoti vērtīga ar jaunām zināšanām par Jelgavas uzņēmumiem, ļoti iedvesmojis veiksmes stāsts par karameļu biznesu un klātienes iepazīšanās ar augstskolu. Par jauko ekskursiju divpadsmitie saka Paldies! gidei Inai Jurģei.

2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker